Linsebutikker i Danmark


Lensway LensWay

Lensway sælger kontaktlinser til alle europæiske lande. Forretningen har et vældig godt udvalg af kontaktlinser. Lensway har hurtig levering - 95% sendes i løbet af 24 timer efter bestilling. Lensway er nordens største internetbutik med kontaktlinser og næststørst i verden sammen med søsterselskabet Coastal Contacts. Prisen, som opgives, er inklusiv moms og toldafgift.
http://www.Lensway.dk


LensOn

LensOn tilbyder kontaktlinser til rigtig lave priser. Vi har samarbejdsaftaler med alle store internationale producenter af kontaktlinser som f.eks. Bausch&Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision, Johnson&Johnson og med Alcon.
http://www.lenson.com/dk


Yourlenses YourLenses

YourLenses tilbyder kvalitetskontaktlinser fra alle de store internationale producenter. Hævder selv, at de har cirka 50% lavere priser end optikere.
http://www.Yourlenses.dk

Linsebutikker i Europa


Lensplanet (UK)

Lensplanet er en af de kendte sites i England med billige priser og hurtig levering i hel Europa. Pris kan oplyses i Euro, Britiske Pund og Amerikanske Dollar.
http://www.lensplanet.com

Linsebutikker i USA


Lensmart.com (USA)

lensmart.com har en flot og overskuelig "linse webshop", hvor det er enkelt at bestille kontaktlinser. Hvis du også fortæller en ven om butikken får du rabat på bestillingen. Moms og toldafgift lægges oveni.
Her finder du de billigste kontaktlinser i vores sammenligning!
http://www.lensmart.com

AClens.com

AClens.com har over 20 millioner kontaktlinser på lager og over 5 millioner kunder. Selskabet sender over 150.000 par linser om dagen over hele verden. AClens.com sælger lige så mange kontaktlinser som 2500 optikere gør tilsammen. Dette gør det trygt at handle hos AClens.com.
http://www.aclens.com